_Monika_, 9 godzin ale w tym trzeba wliczyć przerwę na obiad :twisted:
Jak czyścić i dbać o estetyke naszych Skodinek
Zwiń
X
-
Gość
wyjasni mi ktos roznice miedy politura a woskiem. Politura czysci ?! ale czy to jest cos jak pasta do polerki ? Trzeba po niej nalozyc wosk, polerowac czy mozna ja uzyc na lakierze bez obaw ze cos sie stanie tak w pelni "amatorsko" - politura-szmatka potem nalozyc wosk.
Komentarz
-
Politura ma za zadanie odżywić lakier i podkręcić efekt a wosk zabezpiecza lakier
Politura nie posiada zwykle środków ściernych a jeśli już coś posiada to i tak nic nie spoleruje :wink: Na politurę zdecydowanie warto nałożyć wosk bo spłynie po 1 myciu :lol:
Nic nie zepsujesz, najwyżej będą cię bolały ręce
A co konkretnie będziesz nakładał :?:
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez tdi122A co konkretnie będziesz nakładał :?:
Komentarz
-
watchman, i wieksza powierchnia zbierajaca, tym lepiej efekty rosna wraz z jedrnoscia okazow - ciezko okreslic :diabelski_usmiechByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek^wrowatchman, i wieksza powierchnia zbierajaca, tym lepiej efekty rosna wraz z jedrnoscia okazow - ciezko okreslic :diabelski_usmiech
O.K.
dość tych fantazji i off top, robota czeka i poczeka do lekkiego ochłodzenia bo w 34 stopniach nie mam ochoty się do tego zabierać. Ma być przyjemna robota a nie rzeźniaNIE JESTEM LENIWY TYLKO ONERGOOSZCZĘDNY!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez watchmanpoczeka do lekkiego ochłodzenia bo w 34 stopniach nie mam ochoty się do tego zabierać. Ma być przyjemna robota a nie rzeźniaPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez GRUBEERZamieszczone przez watchmanpoczeka do lekkiego ochłodzenia bo w 34 stopniach nie mam ochoty się do tego zabierać. Ma być przyjemna robota a nie rzeźnia
Robię dla siebie więc przyjemna
P.S.
Czy www.cds-autospa.pl to Twoje dzieło? Właśnie tam skupiam swoją uwagę na zakupach.NIE JESTEM LENIWY TYLKO ONERGOOSZCZĘDNY!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez watchmanP.S.
Czy www.cds-autospa.pl to Twoje dzieło? Właśnie tam skupiam swoją uwagę na zakupach.
[ Dodano: Pon 19 Lip, 10 21:10 ]
Tak wiec środeczek tak jak przy lakierze też był bardzo z ciachany, plastiki porysowane welurki na boczkach poszarpane i poprzepalane :cry:
Środki:
NLF
Cyclon'ik
Finess'ik
Skora nowy środek w fazie testów nie podamy na razie nazwy...
No i My
To na tyle... czekamy na krytykęPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kbjanekogolnie spapraliscie wszystko i to w najgorszym wydaniu,
Z przenosinami to tak raczej krucho bedzie
ale jak cos to zapraszamy,popaprzemy i w Twoim bolidzie wszystko :P
Maru 123, a zebys widzial jak fajnie wygladal Grubeer jak sie na tyl wciskal
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kbjaneka jak nie to widzimy sie na jesien
Zamieszczone przez Andrzej Z.Maru 123, a zebys widzial jak fajnie wygladal Grubeer jak sie na tyl wciskal
ale tak na serio to jak wsiadłem pierwszy raz do Tigry :shock: musiałem odsunąć fotel prawie na maxa i opuścić fotelik do samej ziemi :twisted:
Dzięki Panowie za miłe słowaPozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
Komentarz